A Vasas nem áll le...
2020. január 23. írta: Beavis78

A Vasas nem áll le...

/a rendszer dübörög tovább/

Jámbor úr mint ismert hirtelen eladta tulajdonrészének 99%-át Nagy Györgynek, és a Vasas gyorsan a maga szintjén komoly igazolásokba is kezdett. Ismert, hogy Feczesint már elhozták Újpestről, és ha hinni lehet a pletykáknak két újabb játékosra is szemet vetettek a Megyeri úton. Litauszki és Koszta Márk is hozzájuk tart.

koszta_mark640.jpg

Valami nagyon el van cseszve ebben a mai magyar futballban. Sajnos több okból is aggasztó ez a hír /is/. Az egyik az az, hogy megmutatja mennyire nem működik jól a rendszer, hiszen valamely erő beemel egy új tulajt az új stadion mellé, és ezzel még azt a kis piaci alapot is borítja ami pár kitartó tulajnak köszönhetően létezhet az nb1-ben. Az, hogy a belga Újpesten hogy ténykedik most hagyjuk, itt maga az elv az ami egyben bosszantó és riasztó is. Hiszen ismét egy olyan klub jött létre mely egy esetleges politikai pólusváltást követően mehet majd a levesbe. Persze mondják, hogy a Vasas új tulaja a Vasas család tagja. De más szurkolónak lenni és más hirtelen odakerülni egy klub tulajdonosi székébe. Hirtelen. Mert az ilyen hirtelen tulajok ahogy jönnek úgy is tűnnek el amint megfordul a széljárás. Igen, kongatom a vészharangot, remélem hiába teszem.

A bejegyzés trackback címe:

https://grundaneten.blog.hu/api/trackback/id/tr4415423230

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása